Leden, afkomstig uit de hele regio, worden op techniek en vaardigheid ingedeeld in één van de vele groepen. De trainingen worden gegeven op zaterdagochtend, maandag- en donderdagavond, en zijn onderverdeeld in twee onderdelen. Het onderdeel schaatsvaardigheid is voor de leden een verplicht onderdeel. De techniektraining is vrijwillig (maar niet vrijblijvend). Naast de trainingen organiseren we regelmatig een vrije rolschaatsavond. Hierbij zijn ook vriendjes en vriendinnetjes welkom.

Schaatsvaardigheid: hierin train je het rolschaatsen zelf, zoals pasjes, draaitjes, binnenkant, buitenkant en figuren rijden.

Techniek: hierin worden alle sprongen getraind. Vanaf de 3-sprong en daarna alle sprongen die je rond moet springen. Piqué, haantje, kruissprong etc. worden niet in deze les getraind. Dit zijn kleine sprongetjes die tijdens de schaatsvaardigheid aan bod komen.

Trainsters: Anouk Rosema, Esmée Hertogh, Iris Meeuwsen, Jennifer Krijger, Liesbeth Brooijmans, Martine Bastiaanse, Natascha Vriens, Nicole van den Eijnden, Phoebe van Ballegooijen, Susan Brooijmans

Trainingslocatie
MFC Kloosterhof
Huijbergseweg 3B
4631 GC HOOGERHEIDE